29 november 2011

Nästan 24 timmar...

På grund av stormen var vi ju tvungna att bo över i Malmö i söndags natt och ta tåget hem på måndagen. Vi sov, gick upp och åt frukost och tog oss till stationen. Där gick vi till resebutiken och frågade om tågen gick som vanlig bara för att försäkra oss och det gjorde de. Vi hoppade på tåget och var så glada, vi skulle få komma hem. Efter en stund ropade de ut i högtalarna att tåget bara skulle gå till Ängelholm och att vi skulle få byta till buss som sedan skulle ta oss vidare till Varberg. Luften bara gick ur oss! När vi kom till Ängelholm var det bara att gå av och hoppa på bussen och sen kom vi hem vid kvart över elva, en timma senare än beräknat. Då var det bara att ta bilen och åka till jobbet, skulle ha varit där halv åtta. Sammanlagt tog det ca 24 timmar för oss att ta oss från Aachen i Tyskland och hem till Varberg, vilken resa!

27 november 2011

En underbar helg...

Jag och Mattias har haft en underbar och fantastisk helg i Aachen. God mat, shopping och en massa julkänsla. Något som var så gott var deras glühwein, kan verkligen rekommenderas. Vi bodde på ett jättebra hotell och så träffade vi några tyska bekanta till Mattias som vi åt middag med.

Flygresan hem var hemsk, mycket luftgropar och just nu sitter vi fast i Malmö på grund av att det inte går några tåg. Denna storm! Sj var snälla och bokade in oss på ett hotell så här får vi spendera natten. Imorgon blir det tåg hem och sen bilen direkt till jobbet. Ett lite tråkigt avslut på en underbar helg.

25 november 2011

Vi bor på sjuttonde våningen!

Semester...

Jag har tagit en liten semester och just nu befinner jag mig i Köpenhamn och om några timmar flyger vi till Tyskland och sen blir det tåg till Aachen. Där ska vi gå på julmarknad och bara ha det mysigt!

Förra helgens kryssning blev väldigt lyckad och det var så kul att få träffa tjejerna.

Nu blir det en god hotellfrukost!

18 november 2011

Mycket...

Just nu har jag mycket som händer, både på jobbet, hemma och i mina tankar. Detta gör mig stressad och att jag känner mig lite nere och bekymmrad. Jag hoppas att det snart ska lägga sig och att jag kan få börja må bra igen och känna mig glad och lycklig. Det är så mycket roligt nu fram över och det vill jag kunna glädjas åt.

Imorgon lördag ska jag och en kompis ta tåget upp till Stockholm. Vi och fyra tjejer till ska åka på kryssning! Jag hoppas på god mat, dans och mycket skratt. Nästa helg åker jag och Mattias till Tyskland för att gå på julmarknad och det ska bli så himla mysigt!

11 november 2011

Fem år tillsammans!

Idag har vi varit tillsammans i fem år och förlovade i fyra, tiden går så himla fort! Förhoppningsvis har vi både blivit snyggare och klokare.

Sommaren 2011


Maj 2007


9 november 2011

Tidig julklapp

Idag efter jobb och möte på banken åkte jag och Mattias till Kungsmässan för att leta jacka till mig. Jag skulle få en i julklapp och vi hittade en marinblå på Zara. Det blev inte riktigt vad jag hade tänkt utan mycket bättre! Tack för julklappen Mattias!

5 november 2011

En härlig dag!

Dagen har jag spenderat tillsammans med mamma och pappa. Vi har gått på stan och ätit lunch. Lagom till fikat kom min faster Gudrun och hennes man Bengt ner från Kinna. Det har blivit mycket husprat och vi har även varit och tittat på grunden och husen runt omkring, det kommer verkligen att bli så bra. Efter det åkte mamma, pappa, Gudrun och Bengt ner till Fästningens vandrarhem för att checka in.

Snart kommer de hit och vi ska fira lite saker. Vi har ordnat bubbel och lite gott att äta till. Sen blir det middag på Invito.

4 november 2011

Grädde med färska hallon och blåbär

Äntligen fredag!

Då var det äntligen fredag och helg igen. Jag och Mattias har just ätit lite räkor och om en stund blir det vispgrädde med färska hallon och blåbär. Idag har jag faktiskt haft lite sötsug men har lyckats stå emot!

Idag har jag varit och jobbat och det gick ganska bra. Det var väldigt kul att träffa alla igen men nu har jag ganska ont i handen. Antar att det kommer att ta tid för handen att bli helt bra igen, så det är bara att härda ut.

Imorgon kommer mamma och pappa och jag verkligen längtar!

3 november 2011

Tvätt och möte.

En ny dag och denna dag består av tvättning och möte med projektledaren. Dessutom ska jag försöka hinna med en promenad. Igår kväll gjorde vi hallonmjukglass på lchf-vis och den blev väldigt god, bättre än den förra. Vi mixade bara 3dl gräddde med ca 250gram frysta hallon.

Imorgon ska jag börja jobba igen och det känns väldigt bra. Är lite nervös bara inför hur det ska gå att jobba med skenan och ibland kan jag få väldigt ont när jag använder handen mycket. Men det ska bli så kul att få träffa barnen och mina kollegor igen, saknar dem.

På lördag kommer min mamma och pappa ner och jag längtar så mycket! Det ska bli så mysigt och roligt. Vi ska gå ut och äta på kvällen och på söndag ska vi till Leninbadet på Hotell Gästis. Först blir det frukost och sen bad, så himla mysigt. Det kommer nog att bli en massa prat om huset också och en tur till området där det ska ligga för att titta lite.

2 november 2011

Hallonmjukglass på lchf-vis

Nyklippt


Vad tycker ni?

Frustrerad...

Just nu känner jag mig både ledsen och frustrerad. Jag kämpar med min lchf, går ner i vikt och känner mig ganska nöjd med mig själv och min kropp men tydliogen räcker inte det. Jag gör ändå något fel. Alla de här tankarna kommer från att jag varit på stan och testat lite byxor. De jag har hemma börjar sitta löst och sitter verkligen inte bra längre. Jag har alltid haft svårt för att hitta byxor och idag tänkte jag att jag kanske kunde hitta ett par men inte. Jag hittar verkligen inte några som passar och nu vet jag inte vad jag ska göra! Jag har tydligen helt fel form på kroppen och det gör mig så himla ledsen. Jag försöker vara stark för sånt här kan verkligen få mig att falla och hamna tillbaka till att hata min kropp vilket jag inte vill.

1 november 2011

Klippning imorgon

Imorgon ska jag klippa mig och jag har många funderingar på hur jag ska ha både luggen och håret. Ska jag ha hellugg, snedlugg, spara ut den, ska jag klippa av håret, klippa upp eller något annat? Ja många frågor är det just nu, fy så velig jag är! Man vill ju se så snygg ut som möjligt både till Ladies night och kryssningen som väntar.