31 december 2011

Nyårsafton

I år firar vi nyår hemma hos mamma och pappa i Enhörna. Min lillebror Jocke och hans tjej Illis ska också vara med. Vi ska fira på ett lite annorlunda sätt nämligen utomhus. Vi kommer laga mat på en muurikka över en eld, bada i tunna och ha det trevligt!

Vädret är perfekt, sol, blå himmel och några minusgrader.

30 december 2011

Titanic...

Idag har vi varit och handlat inför nyårsafton och nu myser vi i soffan med kaffe, glögg och tittar på Titanic, en perfekt eftermiddag.

Senare ska jag och min lillebror åka upp till Bromma flygplats och hämta Mattias som äntligen kommer upp hit.

29 december 2011

Shopping!

I tisdags var det shopping för hela slanten! Först var vi i Farsta, sen i Skärholmen och efter det på IKEA. Vi åt lunch, fikade och hade det väldigt mysigt. För min del blev det ett par jeans, ett par shorts, en vit tunn skjorta, en topp i spets, en kofta och ett par örhängen. På IKEA blev det en massa ljus och det går ju verkligen åt den här årstiden.

Igår blev det frukost hos min fina vän Charlotta och det var så mysigt. Sen på eftermiddagen blev det fika hos min morbror och på kvällen fika hos min mammas farbror. Det blev en massa fika men det är ju så mysigt pch trevligt att få hälsa på de nära och kära.

Idag har vi varit en sväng på stan och ikväll blir det fika hos lillebror och hans tjej Illis.

Spetstoppen är från Lindex och idag blev det en likadan i svart, så typiskt mig.

25 december 2011

Julotta...

Nu på morgonen har jag och mamma varit på julotta i Enhörnas missionshus. Där sjöng jag med Enhörna gospel som jag var med i innan jag flyttade till Varberg. Vi avslutade med fika och allsång, en väldigt mysig start på juldagen. Det var så roligt att få sjunga igen och att få träffa gamla bekanta.

Jag har fått ett nytt favoritplagg, shortsen. Jag trivs så himla bra i det.

24 december 2011

Röd och julfin!

En riktigt god jul!

Jag vill önska alla en riktigt god jul. Min jul firar jag hemma hos mamma och pappa i Enhörna och nu blir det en mysig frukost i soffan. Senare åker vi till min morfar.

19 december 2011

Hemmafru...

Denna kväll känner jag mig verkligen som en hemmafru. Jag har julstökat i köket sen klockan sex med både mat, julgodis och kakor. Det blev lchf-chokladbollar, ischoklad, marsipanbollar fyllda med mörk blockchoklad, mint tryffel och misslyckade och mindre misslyckade nöttoppar. Allt detta för min kära Mattias!

17 december 2011

Förkylning...

Jag är förkyld och nu har jag varit det i en vecka och börjar bli riktigt trött på det. Försöker nu bota det med lite gurka, gott grönt chaite med smak av kanel och kardemumma och tända ljus!

Om en stund blir det lite glöggmys hos en kompis.

13 december 2011

Julgranen är klädd

Nu är julgranen framtagen och klädd. Vi klär den oftast lite tidigare för att vi ska hinna njuta av den eftersom igen av oss är hemma under julen. Nu här är verkligen julstämning, så underbart!

11 december 2011

Lugg eller inte?

När jag kommer till det stadiet då luggen håller på att bli för lång får jag ibland väldigt svårt att bestämma mig för hur jag ska göra. Vill jag fortfarande ha lugg eller ska jag spara ut? Dessa frågor är ständigt återkommande och familj och vänner blir ständigt utsatta för dem. Det är faktiskt jobbigt att ha lugg för den måste alltid se perfekt ut men samtidigt så vet jag inte om jag passa i något annat. Jag kan bli så sugen på att ha en frisyr som Sofie Fahrman, en frisyr där håret är mer jämnlång. Ni kanske blir väldigt trötta på inlägg som detta men ni får gärna komma med kommentarer som kan hjälpa mig med mitt beslut.

Tredje advent

Kan knappt fatta att tredje advent redan är här!

Alicia tre år

Igår var vi på kalas i Åsa. Det var min kusins dotter Alicia som fyllde tre år. Hela kalaset gick i samma tema och det var inte svårt att se vilken tecknad figur som låg födelsedagsbarnet varmt om hjärtat.

6 december 2011

Stellan...

Idag vill jag också skänka många tankar till våran katt hemma i Enhörna som igår gick bort, bara två år gammal. Det gör så ont i mitt hjärta!

Jag fyller år...

Idag är det min stora dag och jag har fått många fina gratulationer! Det är så härligt att bli mött av ett glatt gäng med barn som önskar en grattis och som man får en massa kramar av, det gjorde verkligen min dag!

Nu blir det middag på Harry's med Mattias!

3 december 2011

Mysig lördag

Kaffe, hemmagjord lchf-glass och film, en perfekt avslutning på en mysig lördag!

Muggen är från Aachen, vi fick de när vi drack glühwein.