30 juni 2012

Vackra rosenbuskar...

Nere på Södra Näs

Fika och en sväng på stan

Idag har vi gått en sväng på stan och under en timma fick vi väldigt mycket gjort. Mattias köpte ett par nya marinblå shorts i en gansak ny butik som heter Blue. De har väldigt mycket snyggt där och butiken är väldigt fräsch.

Nu sitter vi och fikar hemma med lite kaffe och varsin rulltårtsbakelse, mums! Ikväll blir det middag hos svärföräldrarna.

En toppenkväll

Igår hade jag mina kollegor på besök. Vi beställde lite god mat, drack gott, pratade en massa och hade så kul. Efter det blev det utgång på Oscars där vi dansade hela natten. Jag fick uppdraget att fixa min kollegas hår innan och jag lockade det med plattången, det blev faktiskt himla bra.

28 juni 2012

Nytt i garderoben

En klänning från H&M. Jag får se om jag vågar ha den utan leggings, den känns kanske lite för kort för det.

27 juni 2012

Kakor

Frida hade med sig gudomligt goda kakor som hon bakat själv, jag måste bara ha receptet!

Rulltårtsbakelse

Nu på eftermiddag har jag haft fikabesök av Frida och söta Leo. Jag bjöd på rulltårtsbakelser med hallon och blåbär på och kaffe. Det blev mycket prat och förstås mycket mys med Leo. En perfekt eftermiddag!

26 juni 2012

En förmiddag vid havet

En sån här dag då man får spendera förmiddagen vid havet och stranden, har jag världens bästa jobb. Glada barn, mycket lek, havet som brusar och solen som värmer, så härligt!

25 juni 2012

Gula naglar

Idag testar jag mitt nya gula nagellack. Det känns lite konstigt men jag antar att jag kommer att vänja mig. Gillar den gula färgen, den är är lagom skrikig. Vad tycker ni?

24 juni 2012

Gekås

Jag har just kommit hem från en tur till Gekås och jag kan bara säga att det var helt fel dag att åka dit. Det var så mycket folk och så hade de dessutom gjort om en massa så att man knappt hittade. Köpte ändå lite saker, bland annat en väldigt mysigt stickad tröja och en gult nagellack. Nu blir det en god middag och sen mys i soffan.

Imorgon är en ny jobbvecka och efter jobbet imorgon ska vi hälsa på Frida och Fredriks lilla Filippa, ååå vad jag längtar.

23 juni 2012

I mitt köksfönster

En underbar vacker rosa Mårbacka får pryda mitt köksfönster. Fick den förra helgen av min faster.

Vita perlagoner

Jag älskar verkligen perlagoner och igår köpte jag två nya vita som får pryda altanen. Det blev så fint!

Bordsdukningen...

Här är lite bilder på bordsdukningen från mammas och pappas fest. Det blev så himla fint, speciellt med servetterna som sedan pryddes med en vacker grön blomma vilket vi tyvärr inte fick någon riktigt bra bild på.








Mammas underbara blommor

Min mamma har så otroligt många och fina blommor och växter både ute i trädgården och inne. Hon har med stor sannolikhet ärvt sina gröna fingrar från min morfar som har en enorm trädgård med underbara blommor. Jag hoppas kunna ta efter lite i alla fall med trädgården här hemma. Bilderna är från förra helgen på deras fest.

















22 juni 2012

Världens bästa fästman!

Jag har nog världens bästa fästman. Idag fick jag dessa fina skor av honom!

Glad midsommar!