28 augusti 2012

Räkor...

Idag unnar jag mig en lyxig middag med räkor, avokado och aioli medan mannen min är i Köpenhamn.

26 augusti 2012

Ny kappa

Jag har just beställt en ny svart kappa från Ellos. Det är ju alltid svårt att veta vilken storlek man ska ta men jag håller tummarna för att den kommer att passa.

En natt med åska och regn

I natt har det inte blivit så mycket sömn då det har åskat, blixtrat pch regnat en massa. Jag är väldigt rädd för åskan och har varit det sen jag var liten. Det positiva är ju att man får kura ihop sig i sin älskades famn vilket är bland det bästa som finns.

Regnet öser fortfarande ner så vi får se vad denna dag kommer att bjuda på.

25 augusti 2012

Tända ljus

Hösten står på glänt och tiden för tända ljus och mys i soffan är här. Visst är det tråkigt att sommaren och den ljusa tiden är slut men samtidigt så är det rätt så skönt. Just nu öser regnet ner och jag kan med gott samvete sitta inne, härligt!

Ny app

Sitter och fixar lite med min nya telefon och har just testat en rolig app där man kan göra bild collage. Vad tycker ni?

Äntligen!

Nu har jag äntligen fått köpt en ny telefon, en vit iphone 4s! Så underbart. Min gamla trea har krånglat ett tag nu så det var verkligen på tiden. Detta kommer även göra gott för vårt förhållande då jag slipper be Mattias om att få låna hans telefon för att ta kort med. Ingen är gladare än han nu.

23 augusti 2012

Torsdag och lite trött

Så var den här veckan slut och jag känner mig lite trött. Det har varit en intensiv vecka på jobbet med bland annat inskolningar. Igår kom Mattias hem från Köpenhamn, vi sågs i någon timme och sen var det dags att sova. I morse åkte han till Bromma och nu sitter jag här själv i soffan igen. Jag antar att det bara är att vänja sig för det kommer att bli så här en tid framöver. Det känns lite ensamt och det gör ju inte att jag känner mig bättre när jag har mina svackor men jag försöker att tänka positivt eller att inte tänka så mycket alls. För att det ska kännas lite bättre så sitter jag här med Mattias skjorta på mig och myser, längtar efter honom!

20 augusti 2012

En ny vecka

Så var det måndag och en ny vecka. Gårdagen spenderade jag ute på Getterön tillsammans med Frida Ö och lille Leo. Vi hade en väldigt mysig dag med sol, gott fika, en massa prat och såklart två dopp i havet också.

Idag har jag haft en mycket givande och positiv dag på jobbet, fick höra så fina saker av ett par föräldrar och det gör ju genast att man tror lite mer på sig själv. Nu ikväll har Frida och Filippa varit här. Det blev fika och filmen "The Hungergames". Den var väldigt bra men jag saknade ändå vissa saker från boken som kanske hade gjort den ännu bättre.

Imorgon blir det en lång dag, vi har möte på kvällen. Mattias är i Köpenhamn så det är lite tomt här hemma nu, saknar honom.

18 augusti 2012

En ljuvlig sommarkväll

Ååå vilken ljuvlig sommarkväll vi har haft nere på Södra Näs. Svärföräldrarna bjöd på havskräftor och det var så härligt att kunna sitta ute och äta. De smakade så gott och vi avslutade med Agnetas hemmagjorda glass med lingon i, mums. Nu väntar sängen och imorgon blir det lite målning.

En lugn dag

Ja då har en jobbvecka gått och jag är redan helt slut, hur ska detta bli. Det är så mycket tankar som snurrar i huvudet och så mycket nytt på jobbet som man måste fundera över. Ibland känns det till och med som att jag inte ska klara av detta och att jag valt helt fel yrke. Jag antar att jag bara har en svacka som jag hoppas kunna ta mig ur snart. Jag är inte riktigt tillfreds med mig själv heller och det gör ju inte saken bättre. Denna helgen blir väldigt lugn och det känns så himla skönt, jag har nästan längtat efter att bara få vara. Visst är det roligt och så när det händer saker runt omkring en men det är nog bra med lite vila också. Som sagt det är mycket som snurrar och dessutom så saknar jag min familj väldigt mycket. Det går ju också upp och ner och just nu är det mest ner. Att umgås med dem såhär mycket som vi gjort den senaste tiden får mig att vilja umgås mer och jag önskar att vi bodde närmare varandra. Saknar alla shoppingturer och spontana grejer som jag och min mamma brukade göra när jag bodde hemma, som till exempel bara att åka till Ikea en söndag. Familjen är ju det finaste man har!





Filippa Alice Vivianne

I söndags döptes Fridas och Fredriks fina lilla Filippa Alice Vivianne i Sällstorps kyrka. Filippa var så fin i sin lilla dopklänning och så himla duktig under hela ceremonin i kyrkan. Efteråt bjöds vi på en fantastiskt god buffé i Ås församlingshem. De hade lagat all mat själva och jag skulle gärna vilja ha recepten på allt. Till kaffet blev det en väldigt god chokladtårta och söta små cupcakes som Frida bakat. Filippa fick såklart många fina dop presenter och av oss fick hon en dockservis i rosa.





















Bröllop

Förra lördagen var vi på bröllop hemma i Enhörna, det var min morbror som gifte sig. Ceremonin i kyrkan var väldigt fin och speciell. De gick in till "Euphoria" spelandes på en stereo och bruden sjöng en väldigt fin sång till brudgummen. Mottagningen var i en gammal lada som gjorts om till en festlokal, så himla mysigt och fint. Hela kvällen var väldigt trevlig, den bestod av god mat, trevligt sällskap, en del tal och dans. Min kära mamma höll bland annat ett tal och hon gjorde det så himla bra trots en viss nervositet. Jag är så stolt över henne. Vi skippade dock efterfesten som var hemma hos brudparet då vi på söndagen skulle åka tidigt för att gå på dop här hemma i Varberg. Alla bilder är tagna av Mattias, han är så fantastiskt duktig!