31 oktober 2012

Trädgårdsfix

Idag slutade jag tidigt och direkt efter jobbet tog jag en sväng till Blomsterlandet. Jag fick köpt lite fina höstväxter som jag nu har planterat och jag blev så nöjd.

Tisdag

Min tisdag i bilder.

29 oktober 2012

Nyårsklänningen

Detta nyår ska vi fira hemma i huset tillsammans med min och Mattias familj. Det ska verkligen bli jätteroligt och mysigt och därför har jag börjat funder lite på vad man ska ha på sig. Jag har kollat lite på olika klänningar och jag har hittat tre som jag skulle kunna tänka mig än så läng. Jag vill gärna att den ska vara fin men ändå ganska enkel. Jag gillar inte att vara för uppklädd då det inte är riktigt jag och det blir lätt att jag känner mig obekväm och så.


Ellos

Ellos


Haléns


28 oktober 2012

Pyssel

Denna dag har varit fylld med fix och pyssel. Först började jag med att grundmåla min stol, det gick ganska bra. Efter det bar det av till Panduro där jag köpte två olika satser med pyssel. Att få sitta och pilla och pyssla är verkligen rogivande för mig och just vad jag behövde idag. Jag blev riktigt nöjd och de kommer att få hänga i vår julgran sen i jul. Vädret idag har varit underbart, strålande sol och ganska varmt.

Om en stund ska vi äta lite gott, nämligen våfflor.

Igår jobbade Mattias en stund medan jag tog en promenad i solskenet. När Mattias slutat jobba åkte vi ner på stan en sväng och gjorde lite ärenden. På kvällen åt vi en god soppa och sen blev det mys i soffan.

27 oktober 2012

Nyklippt och tjejmiddag

Igår var det äntligen dags att klippa håret lite. Eftersom min frisör är i Hollywood så fick jag testa en annan fast på samma salong. Jag var så nervös men helt i onödan, det blev väldigt bra. Hon lockade håret och gjorde mig festfin inför tjejmiddagen med kollegorna.

Tjejmiddagen var hos en kollega i Stråvalla och Mattias var snäll och skjutsade mig dit. Vi blev bjudna på god mat och dryck och efter det blev det sällskapsspel och mycket skratt. Ååå vilken rolig kväll vi hade!

24 oktober 2012

En mysig kväll

Jag har verkligen haft en fantastiskt mysig kväll tillsammans med fina Frida och söta Filippa. Frida bjöd på super goda amerikanska pannkakor och gott fika. Det blev en massa prat och mys med Filippa. Mattias är i Köpenhamn så det var skönt med lite sällskap.

23 oktober 2012

Inspiration från Indiska

Dessa saker skulle jag gärna se i mitt hem.

22 oktober 2012

Min helg i bilder

Min helg har bestått av god mat och fika, trevligt sällskap och mys med min kärlek. Detta är något jag verkligen behövde efter en tuff vecka och nu ser jag fram emot en ny och lite mindre tuff vecka.

16 oktober 2012

Nu åker skenan på igen

Nu värker handleden igen och jag kan knappt röra den. Vad har du nu gjort frågar Mattias, har du lyft något barn igen? Ja säg det, jag vet verkligen inte vad jag har gjort denna gång.

Då var det dags!

Då var jag igång, idag var det dags för första passet på Friskis & Svettis och det kändes så himla bra. Körde bara ett kort pass på gymmet men det räckte, var alldeles yr efteråt. Nu är jag så taggad att fortsätta och nästa gång blir det nog ett danspass eller liknande.

Nu ikväll har jag varit på processhandledning vilket alltid är intressant och givande. Där diskuterar vi olika dilemman som vi stöter på i vår verksamhet på förskolan.

14 oktober 2012

Höstfint

Nu när man har trädgård är det så himla roligt att kunna pynta och göra fint ute. Jag har börjat fixa lite utanför ytterdörren men det är långt ifrån klart. Jag vill ha lite fler nya blommor, en ny ljuslykta i vitt och lite annat smått och gott. Jag vill verkligen att det första man ser ska se inbjudan och mysigt ut. Just nu är det bara grus på vår inner gård men tanken är att vi så småningom ska lägga sten. Då kommer krukor och annat inte bli så grusigt och smutsigt som det blir idag. Som sagt, jag är verkligen inte klar men det är en början och det är väldigt roligt att planera och skapa sig bilder om hur man vill ha det.




Tycker om dig

Från Åre Chokladfabrik.

Fint på köksbordet

Jag älskar verkligen silverbrickan jag köpte på loppis, ett riktigt fynd!

Små eleganta

Jag har börjat fatta tycke för små eleganta örhängen. Dessa är de nyaste i samlingen.

Ändrade planer igen

Det blev inget besök på blomsterlandet igår, min kropp ville inte som jag. Jag har känt mig konstig de senaste dagarna med huvudvärk, yrsel och matthet. Efter lunchen igår blev jag lite illamående och fick ont i magen så det var bara att inta soffan och vila. Så istället för blomsterlandet blev det mys med min älskling i soffan och sen en god middag, tacos.

13 oktober 2012

Lördag

Efter några dagar med undertbart höstväder kom nu rusket tillbaka. Detta gör att mina planer för denna lördag ändras, jag hade nämligen tänkt stå ut och måla min stol men så blir det inte. Det får istället bli en lugn förmiddag och när Mattias är klar på jobbet blir det en tur till Blomsterlandet. Vi måste få lite tips om hur vi ska göra med vårt fina olivträd nu i vinter. Sen får vi se vad resten av dagen bjuder på.

11 oktober 2012

Kungsmässan

Oj vad jag har hunnit med mycket idag. Först jobb och när jag slutade blev det en sväng upp till Kungsmässan. Där blev det en fika och en sväng in i alla roliga affärer. Jag hittade två himla fina blusar på Zara som jag tyvärr inte köpte. Efter några härliga timmar där åkte jag tillbaka till jobbet för att ha ett utvecklingssamtal som gick jättebra. På vägen hem åkte även solglasögonen på då det har varit underbart väder här idag. En sån här dag är hösten som bäst och jag gillar den väldigt mycket.

Nu sitter jag i soffan och pustar ut efter handling och matlagning och snart kommer mannen min hem.

10 oktober 2012

Härliga onsdag

Jag har haft en så himla bra och mysig dag. På jobbet gick allt bra och alla var glada. Jag slutade tidigt och mötte upp Frida och Filippa på stan. Vi gick och köpte en present och så gick vi hem till fina Sofia som fick en liten Sigge för fyra veckor sen. Han var så himla liten, söt och han hade en massa hår. Det är så spännande att få höra om alla dessa förlossningar och att ingen är den andra lik. Hon bjöd på jättegoda bullar och kaffe. Det blev såklart en massa mys med min favorittjej Filippa.

Efter detta blev det ett besök på loppisen där jag hittade den perfekta stoken till mitt nya lilla utomhusprojekt. Nu ikväll har jag ätit en god middag och faktiskt njutit lite av ensamheten vilket inte händer så ofta när Mattias är i Köpenhamn.

Projektet har börjat

Dagens loppisfynd

Mitt nya projekt är denna stolen.

7 oktober 2012

Vilken fest!

Igår var det ju dags för Gåfesten och oj så roligt vi hade det. Det bjöds på god mat och dryck, vi träffade en massa nya trevliga människor, vi dansade och så blev det ju så klart en efterfest också. Allt var så himla bra planerat och ordnat. Det var väldigt kul att se hur andra hade det och för oss som inte bott här så länge var det en fantiskt kväll för att samla lite inspiration. Vår efterrätt och dryck kändes uppskattad och vi hade en rolig och trevlig stund här hemma hos oss. Vi kommer absolut att vara med nästa år också!

Bookbinders Design

Jag gillar även dessa från Bookbinders Design.

Tavlor

Än så länge har vi bara fått upp en tavla här hemma och jag är väldigt sugen på att införskaffa några nya. Just nu är jag svag för motiv som innehåller fjärillar, trollsländor och så klart mitt älskade Paris.

Dessa kommer från IKEA.

Kappan

Detta är den perfekta kappan jag skrev om tidigare. Vad tycker ni? Jag hade inte tänkt mig denna modell på kappa utan en med skärp i midjan men den kändes väldigt bra. Trots det så säller jag mig ändå frågan om jag passar i den eller inte.