29 december 2012

Hemma igen

Så var jag hemma i lilla Varberg igen tillsammans med min familj som stannar här över nyår. Det känns så himla roligt och mysigt att få umgås med dem under en så lång tid. Jag hade en väldigt bra vecka hemma med släkt och goa vänner. Jag känner att jag hann med allt jag ville vilket betyder mycket för mig. Resan ner hit igår gick mycket bra och det var inte så mycket trafik. Idag tog vi lite sovmorgon och efter det blev det en sväng på stan där vi även mötte upp min faster och man. Efter några timmar blev det lunch och fika hemma hos oss. Nu sitter vi och myser i soffan och tittar på "Australia", en mycket bra film.

Imorgon blir det en sväng till på stan och efter det ska de sista sakerna inför nyår inhandlas.

25 december 2012

24 december 2012

Julfin

Då var det julaftonskväll och om en liten liten stund kommer släkten hit. Jag ser fram emot en mysig och härlig kväll.



God jul

Jag vill önska er alla en riktigt god jul och jag hoppas att ni får en härlig, fin och mysig dag! Nu ska vi äta en riktigt god frukost och mysa.



22 december 2012

Äntligen hemma

Ååå vad det är mysigt att få komma hem till mamma och pappa. Flygresan upp gick bra, det var bara lite försenat. Pappa hämtade mig och sen bar det av till Norrlöts Handelsträdgård och Café Stallet. Där blev det goa smörgåsar och fika.

Nu har vi precis kommit hem från ett besök hos goa vänner där det bjöds på gott fika. Jag ser nu fram emot en lugn och mysig kväll tillsammans med min familj.

Bye bye

Då var jag på väg till Landvetter och flyget. Jag är både nervös och full av förväntan, längtar så efter min familj.

21 december 2012

Tack älskling!

För det underbara halsbandet!

Vårt hem

Just nu njuter jag vekligen av vårt hem, hus. Det är så mysigt med granen som strålar och alla ljus som lyser. Det känns som att det finns så mycket värme och kärlek!

Fredag

Då var sista arbetsdagen här och lite julledighet står på glänt. Det har varit en väldigt rörig vecka på jobbet och mycket fix hemma med julklappar och så.

Jag är väldigt nervös inför imorgon, jag flyger upp och att flyga är inte det bästa som finns direkt. Jag vet inte vem jag ska hålla i handen. Ikväll ska jag och Mattias ha lite julmys och vår egen lilla julafton.

18 december 2012

Ett litet tips...

...Till tomten! Detta underbara halsband från Chique hade jag väldigt gärna velat ha.

Familjen

På lördag åker jag hem till lilla Enhörna och min familj för att fira jul och jag längtar så! Det är inte så längesen vi sågs men det känns som att längtan efter dem blir större och större för varje gång. Jag kommer att vara hemma i nästan en vecka så det blir till att träffa båden släkt och vänner.

Julbord

Ikväll blir det julbord med jobbet på Fridas i Kärradal. Vi var där förra året och maten var väldigt god!

16 december 2012

Granen är klädd!

I år fick granen gå i färgerna vitt och silver. Jag är väldigt nöjd och nu är det verkligen julstämning här hemma.







15 december 2012

Nytt halsband

På tisdag ska jag på julfest med jobbet och då ska jag ha på mig detta nya halsband. Det kan lätt piffa upp en enkel tröja eller topp.



Vi köper julgran!



13 december 2012

Jul jul

Ååå vad jag längtar till julen och lite ledighet. Just nu är det och har varit väldigt mycket på jobbet vilket gör att jag känner mig väldigt trött och sliten. Mattias har varit i Köpenhamn och kommer hem idag och imorgon ska vi köpa julgran, mysigt!

Nu ska jag bege mig iväg till jobbet och i eftermiddag ska jag gå och se min kollegas dotters luciaframträdande, ska bli väldigt mysigt!

11 december 2012

Tisdag

Jag är just hemkommen från jobbet och är helt slut. Vi har haft två väldigt intensiva dagar och det sätter sina spår. Nu blir det vila i soffan och om några timmar bär det av till nästa grej, processhandledning. Vi har haft luciafirande på jobbet idag och alla barnen var så himla duktiga och söta, jag är så stolt!

9 december 2012

Fika och mys i soffan



Andra advent

Ute faller snön för fullt och här inne lyser ljusen, en perfekt andra advent.

Efter en tur på stan för min del och jobb för Mattias blev det igår en spontan jullunch hos trevliga vänner. Vi var där vid två och gick hem vid halv tolv, på kvällen. Vi blev bjudna på jättegod dansk julmat, en massa gott att dricka och mycket skratt. Vi fick också chansen att öva oss på att förstå danska, inte helt lätt tycker jag men det gick ändå ganska bra.

Idag har vi pysslat och fixat här hemma. Några fler tomtar har åkt fram och jag har gjort lite mer marsipangodis. Nu blir det en sväng ut i snön för att handla lite och sen lite söndagsmys!

6 december 2012

En dag som prinsessa

Just nu känner jag mig som en prinsessa och just idag är det min födelsedag. Mattias är helt fantastisk. Han har gett mig en dag som jag nog kommer att leva på länge. Den har innehållit frukost på sängen, glöggmingel, jättefina örhängen från Snö, taxiresor och ett fantastiskt julbord på Varbergs Stadshotell. Jag älskar honom mer än något annat!

5 december 2012

Tack Frida, Filippa & Fredrik!



Adventsfika

Helgen som varit var fylld med gott fika. I lördags var vi hos svärföräldrarna och drack glögg och åt jättegoda lussekatter.

I söndags hade vi några fina vänner på fika här hos oss. Vi bjöd på saffranskaka, pepparkakor, glögg och en massa julgodis. Vi hade det väldigt trevligt och mysigt. Lilla Leo förgyllde det hela med sina underbara blå ögon och sitt fina leende.













Dagens loppisfynd

Jag är så nöjd och glad!



1 december 2012

Julfint









Min nya favorittidning



Årets julgodis

Det är snöbollar med smak av citron, marsipan med mörk choklad och nougat- och mandelbröck. Mums!