23 maj 2013

Ögonbrynen

Jag tycker att det är så himla svårt att noppa ögonbrynen så därför gör jag det sällan vilket leder till att det inte ser så himla bra ut. Men nu i helgen är det bröllop som gäller och då vill man verkligen känna sig fin så därför har jag lyxat till det med ett besök hos min frisör för plockning av ögonbryn. Jag har varit på andra ställen några gånger och det har verkligen varit en pina men den här gången gick det snabbt och det gjorde faktiskt inte ont och bra blev det. När hon plockat brynen hade hon lite tid till nästa kund så passade på att ta lite på min lugg, så himla snällt! Hon skämde också bort mig med lite gott kaffe och choklad. Jag är verkligen nöjd och redo för bröllopet! 

Ikväll blir det soffan för min del, känner mig så trött, nästan lite bort vilket förmodligen beror på att det varit så mycket denna vecka. 




21 maj 2013

En intensiv vecka

Denna vecka är väldigt intensiv och fullproppad med saker som ska göras, både på jobbet och privat. Det känns som att jag ofta skriver att det är så men det är väl lite av charmen med detta jobb. Denna period är det samtal som ska förberedas och genomföras samt en massa annat. Just nu sitter jag och förbereder mig inför ikväll då jag och min kollega ska prata om "Anknytning" inför några pedagoger på en annan förskola, jätteroligt men väldigt nervöst!  

Till helgen är det bröllop som gäller och det ska bli jätteroligt! Innan dess ska jag fixa mina ögonbryn hos min frisör och helt och hållet bestämma vad jag ska ha på mig, klänning, smycken med mera. Under två veckor nu har jag även gått och fått akupunktur för inflammationen som jag har i min handled och jag har sista tiden på fredag. Som sagt mycket att göra och jag känner att tiden till att träffa vänner inte finns och det känns så tråkigt! 

18 maj 2013

Lördag

Äntligen var värmen här och denna dag njuter vi av att ha en trädgård och altan. Rabarberpaj med vit choklad, en svalkande drink och mys i hammocken, det känns som att livet nästan inte kan bli bättre!



12 maj 2013

Lugnet har lagt sig

Som ni märker så har det inte blivit så många inlägg de senaste veckorna och det beror på att det har varit så mycket. Förra helgen var jag uppe i Södertälje på möhippa och denna helg har vi haft fest för min älskade Mattias som fyllt 30år. Det har varit mycket att fixa, mycket smått som man kanske inte tänkt på i första hand men nu har lugnet lagt sig och vi kan andas ut. Det har varit två fantastiska helger och vi har fått så mycket hjälp från våra underbara familjer och vänner och vi är så tacksamma! 

Denna underbara bild är tagen av min otroligt duktiga och fina vän Frida.