18 augusti 2013

Min sommar

Semestern är slut och vardagen med jobb är i full gång. Jag har haft en fantastisk sommar tillsammans med mina nära och kära. God mat, härliga dagsutflykter och en massa sol, ja den här sommaren har inte haft något man kan klaga på och här kommer lite bilder som får sammanfatta det hela. 




4 augusti 2013

Ett stort steg i rätt riktning

Att acceptera sig själv, sin kropp och hur man ser ut kan vara en kamp och det har  det varit för mig och är fortfarande ibland. Att gå barbent på sommaren har inte varit ett alternativ för mig utan jag har gått runt i tights eller andra långbyxor. Men förra sommaren bestämde jag mig efter lite pushning från mina nära och kära att så smått börja gå barbent. Detta har jag såklart också jobbat med denna sommar och det har resulterat i att jag kan åka och handla i shorts, gått på fest i ganska kort kjol med mera. Det är inte alltid lätt och ibland tvivlar jag på att det verkligen ser bra ut men jag utmanar mig själv! 


1 augusti 2013

Förälskad...

Detta har nog aldrig hänt mig men idag på stan blev jag helt förälskad i ett par svarta pumps i mocka. Klacken var lite bredare och med en lite gulddetalj på. De var så underbara och så sköna. Tyvärr är det olycklig kärlek då de kostar lite mer än vad jag i vanliga fall brukar betala för ett par skor men jag kan inte släppa tanken på dem. Jag har tyvärr ingen bild att visa och jag har letat efter dem på nätet men utan resultat. Tänk att man kunde gå och förälska sig i ett par skor! 

Jacka

Att hitta en kort jacka kan ibland vara lite svårt då jag är lång. Sitter den bra runt om blir den gärna för kort och tvärtom. Men idag när vi gick på stan hittade jag en jättefin som satt helt perfekt på MQ.