31 oktober 2011

Känner mig stressad

Denna vecka är jag sjukskriven på grund av att jag i torsdags fick väldigt ont i min handled och att jag tillslut inte kunde röra den. Var till vårdcentralen och sen till arbetsterapeuten där de helt enkelt sa att jag har svaga handleder och att det är en inflammation i handleden. Jag har fått en skena som jag ska ha i en månad ungefär och så får jag inte jobba förrän på fredag. Detta är så frustrerande när man egentligen inte är sjuk! Jag var ändå på jobbet en sväng idag, vi hade planering och nu känner jag mig bara så stressade. Det är så mycket man vill och måste hinna med. Det närmaste är alla utvecklingssamtal så det är verkligen inte rätt tid att vara sjukskriven på. Jag tycker så synd om min kollega också som får ta så mycket nu när jag inte är där, jag kan verkligen inte släppa jobbet.

Tur i oturen denna vecka är väl att jag har mycket tid till annat nu som till exempel det här med huset. Det blir lättare att boka in möten med projektledare och banker samt att jag lyckades få en klipptid vilket inte alltid är så lätt. Annars så blir det till att vila handen resten av tiden samt att jag ska försöka skriva lite inför utvecklingssamtalen. Lite nytta måste man ju göra.

När det gäller mitt hår så är jag så fånigt velig fram och tillbaka. För ett tag sen klippte jag hellugg igen men nu börjar jag vela igen. Hade egentligen velat ha en frisyr där man inte behöver göra så mycket och där det inte gör något om det ligger lite fel, man är ändå snygg. Nu när jag har haft lugg har jag varit så extremt noggrann med att allt ska ligga perfekt, varenda hårstrå. Jag tog fasta på en sak som Mattias sa här om dagen då jag inte orkade göra så mycket åt håret. Han sa att jag var så där enkelt och ledigt snygg och att håret inte alltid behövde vara så perfekt. Det är kanske något att sträva efter. Nu känner jag att jag svamlar om en massa strunt så nu är det nog dags att skriva lite på mina samtal.

30 oktober 2011

Husägare

I fredags blev jag och min kära Mattias husägare! Det känns så himla kul, spännande och overkligt, vecka 13 flyttar vi in. Det är ett nybyggt enplanshus på 115 kvm, fyra sovrum, två badrum och kombinerat kök och vardagsrum. Nu är vi verkligen vuxna!

Ett nytt kapitel

Nu går jag in i ett nytt kapitel i mitt liv och det gör jag genom att skaffa en ny blogg. Så välkomna hit!