23 februari 2013

Ny klänning från H&M

Mina vänner visade mig en klänning härom dagen som de trodde att jag skulle passa i och idag när jag och mamma var på stan passade jag på att prova den. Klänningen kändes riktigt bra på så den fick följa med hem.

16 februari 2013

En kanna blir en vas



Lördag

Denna lördag spenderar jag med mig själv då Mattias jobbar hela dagen. Det blev en tur på stan som resulterade i nytt puder och några testprodukter från Dior och Gucci, rosa tulpaner, en teburk från Nostalgirundan och en söt liten kanna från Loppisen. Nu blir det lunch hemma och mys i soffan. Jag tar verkligen hand om mig själv idag.

15 februari 2013

Fredagsfrukost

Äntligen sovmorgon! Det har varit en vecka med många tidiga mornar och idag var det underbart att gå upp klockan sju istället för fyra. Nu njuter jag av en god frukost med smoothie, kaffe och finncrisp. Jag hoppas på en mysig dag med mina härliga kompisar på förskolan!

Min alla hjärtansdag

Den började med pyssel på jobbet och avslutades med räkor och gott tillsammans med min älskling!







12 februari 2013

Tisdagsfika

Denna eftermiddag har jag spenderat hos min vän Frida och hennes lilla Filippa. De bjöd på god smoothie, minisemlor och gott kaffe. Filippa bara växer och utvecklas och det är så roligt att få följa hennes resa. Jag fick också se Filippas nya rum och det var så himla fint! Frida fyller år på lördag och det firade jag såklart med att ta med en liten present, det blev en liten glasburk med lite kardemummabiscotti.

11 februari 2013

Vaniljkesella

I helgen testade jag vaniljkesella för första gången. Jag la upp lite i ett fint glas och strödde lite tinade hallon över och det blev riktigt gott. Enkelt och något jag absolut kommer att göra igen.

10 februari 2013

Mattor

Vi funderar lite på att flytta vårat köksbord, vända på det och ställa det längs med fönstret. Vi vill sätta upp en taklampa och för att göra det lättast för oss borde vi flytta just bordet. Jag håller på att bearbeta mig själv och vänja mig vid tanken för jag har lite svårt för sådana saker. Vi har redan testat och det blev inte helt bra vilket jag tror beror på våra köksmattor. Så för att lösa detta håller jag på och kikar runt på lite olika nya mattor. Jag har fastnat för två randiga från Rusta. Kanske inte den bästa kvaliteten men vi har en matta från Rusta sen tidigare och den har hållit sig väldigt bra.

9 februari 2013

Min lördag

Min lördag har varit väldigt bra hittills, lugn, skön och mysig. Vi har gjort lite ärenden, fikat, pysslat här hemma och om en stund blir det lite god soppa och melodifestivalen.

Den kunde dock ha blivit sämre. Jag hade en jobbig morgon, inga kläder kändes bra och sminket fick jag inte till. Till slut tog jag på mig min randiga stickade tröja och vips så kändes allt mycket bättre, håret, sminket och kroppen. Det är så märkligt hur det kan bli så och denna tröja är alltid ett säkert kort när inget annat passar.

Världens finaste Filippa

Igår när jag kom hem hängde det en påse på handtaget till ytterdörren. När jag öppnade den var det en liten present från finaste lilla Filippa som önskade mig och Mattias en trevlig helg! Det värmde mitt hjärta och tårarna kom nästan. Vi har sådana fina vänner och detta kan jag leva på länge.





Torkade aprikoser och mandlar

Jag har lyckats stilla mitt sötsug lite nu och har hittat två favoriter som kan ersätta lösgodiset nämligen torkade aprikoser och mandlar. Perfekt att ha med sig och det är inget som man trycker i sig en hel påse av.

6 februari 2013

Shopping

Äntligen en dag då jag slutade tidigt, känns som evighet sen. Detta firade jag med en liten tur till Gekås där jag hittade en del fint. Det var en perfekt dag att åka dit, lugnt och skönt.

5 februari 2013

Detta sötsug

Just nu har jag ett enormt sötsug och speciellt efter lösgodis. Det är ju verkligen inte det bästa godiset man kan äta och tyvärr så blir det att jag köper det några gånger i veckan. Jag vill ju inte detta och jag vet ju att min kropp inte mår bra av det men jag kan inte låta bli. Finns det någob som har något bra tips på hur jag ska gå till väga för att bli av med det? När jag åt strikt lchf försvann det men nu gör jag inte det och jag vet inte om det har något med saken att göra.

3 februari 2013

Min helg

Efter en hektisk vecka och en lite annorlunda fredag var det underbart med lite helg och vila. Mina kollegor har legat hemma i magsjuka vilket gjorde det lite mer stressigt för min del. Det gick jättebra men det tog på krafterna. Veckan avslutades med att vi fick utrymma förskolan då brandlarmet gick och det luktade bränt i huset. Alla barnen var fantastiskt duktiga och allt gick bra. Brandkåren kom och som tur var så var det bara kökets tvättmaskin som det blivit någon kortslutning i. Alla var dock lite skakiga och skärrade och vi pratade mycket om det för att kunna bearbeta. Jag har även varit utan min bil hela veckan då den gick sönder förra söndagen. Otroligt påfrestande och krångligt. Fick åka buss en dag och resten fick jag lånebil. Nu är den äntligen tillbaka hemma, underbart!

Igår skulle vi ha åkt till Tyglagret i Fritsla men tiden räckte inte till så vi fick hoppa det. Istället blev det en promenad kring fästningen, fika hemma i soffan, tacos till middag och melodifestivalen. Idag har vi städat lite och sen tog vi en tur till Ikea. Där köpte vi inredning till garderoben i hallen, lite ljus och en golvlampa som vi blev så nöjda med.