30 juni 2013

Älskade Paris

Sommaren för tre år sen var vi i Paris tillsammans för andra gången och det var helt underbart. Ibland  kan jag sitta och drömma mig bort och längta tillbaka dit. Paris är verkligen min favoritstad och jag hoppas kunna åka dit snart igen.



Vita smultron

Vi har just upptäckt att smultronen vi fick när Mattias fyllde 30år inte är röda utan vita smultron. Jag har verkligen gått och väntat på att de ska bli röda och idag upptäckte jag hur stora det hade blivit men inte röda. Jag googlade lite och upptäckte att det fanns vita smultron. De smakade väldigt gott, så spännande!

Det börjar blomma...

Nu börjar det hända saker i vår trädgård. Blommorna börjar blomma lite smått, vinbären börjar ändra färg och persiljan växer för fullt. Jag blir glad i själen av att se att vi också kan lyckas med trädgården. 










29 juni 2013

Luggen

Då var det dags att klippa luggen igen och denna gång blev den lite kortare och jag är jättenöjd. Jag känner alltid att jag kan lite på min frisör när hon kommer med förslag och idag fick jag även en liten snabbkurs i hur jag kan föna håret och luggen, toppen!

Ny kavaj

Då var denna kavaj från Esprit äntligen min. Har tittat på den ett tag och nu hade jag tur att hitta den på rea, perfekt!

23 juni 2013

Midsommar

Vi har haft en fantastisk midsommar tillsammans med min familj. Mycket god mat, många härliga skratt och lite gott att dricka, det kunde inte ha blivit bättre!

16 juni 2013

Trädgård

Det är så kul att se vår trädgård utvecklas och hur växterna tar fart och växer. Vi har fått våra första jordgubbar och vilken speciell känsla det var att äta den där första som man själv odlat fram. Vi ser fram emot när rabarbern blivit stor nog att tas av, när smultronen mognar och bli röda eller när vinbärsbusken blivit full av svarta små bär. Min Mårbacka från förra året som jag klippte ner är nu full av gröna blad, knoppar och rosa vackra blommor, vilken lycka det ger mig. I köksfönstret står en liten tomatplanta som jag fått av ett barn på förskolan. Den väntar på att få en större kruka att växa och frodas i. Det händer mycket här hemma och jag hoppas att jag fått lite av min morfars gröna fingrar så att jag kan hålla alla dessa växer vid liv.









7 juni 2013

Sommarfest

I onsdags var det dags för sommarfest med jobbet och det bar av till Bua. Från början skulle det vara tema "hurtbulle" men så blev det tyvärr inte. Vi hade en fantastiskt rolig kväll med god mat, mycket skratt och en massa dans. Jag jobbar verkligen med härliga människor och det är så roligt att vi kan släppa loss tillsammans!




3 juni 2013

Min helg

Scones till frukost, grillat, shopping och underbara blommor, några ord som får spegla min helg!