30 maj 2012

Ååå vilken eftermiddag...

Igår efter jobbet var jag och hälsade på min vän Frida Ö och hennes lille Leo, som är lite mer än en månda gammal. Det var så himla mysigt och trevlig och hon bjöd på kaka och kaffe. Jag var nog där i nästan två timmar och pratade och njöt av att ha en liten kille i fammnen och jag ser fram emot flera sådana besök.

28 maj 2012

Kvällsmys...

Med vattenmelon och passionsfrukt, mums!

Lite bilder från i lördags

Det var väldigt trevlig på middagen i lördags trots att maten på The Black Pearl inte var den bästa och flera av de rätterna som vi ville ha var slut. Vi avslutade med otroligt goda och vackra drinkar på Grappa.

26 maj 2012

Middag med fina vänner

Ikväll ska jag ut och äta middag med tre väldigt fina vänner. Det var ett tag sen vi sågs alla tre så det ska bli rikigt roligt!

Gekås

Ååå vad trevligt vi hade igår och det var kul att få öva lite på engelskan och jag tänkte till och med på engelska när jag vaknade!

Just nu regnar det lite här i Varberg men vi är inte ledsna för det eftersom det bara är bra för vår gräsmatta. I eftermiddag blir det nog en tur till Gekås för lite shopping och vi ska bland annat titta på mörkläggningsgardiner, fick tips av en granne om att de hade några bra där.

25 maj 2012

En mycket trevlig kväll!

Nu är vi hemma efter en mycket trevlig kväll på The Black Pearl och maten var väldigt god. För min del blev det en pastarätt med oxfilé.

Nu har Torsten och Désirée åkt vidare men innan de åkte fick vi några presenter, lite tyskt öl och en ask choklad, så gulligt av dem.

Redo!

Vi har några vänner från Tyskland på besök och nu är jag redo för middag ute på stan.

24 maj 2012

Cykeltur och glass

Vi är precis hemkomna från en cykeltur in till stan. Där blev det glass på kulingen och en lite promenad på strandpromenaden, det var så underbart!

På vägen hem plockade jag en bukett med vita syrener.

Äntligen!

Då var gräsmattan äntligen här!

23 maj 2012

Kryddhörna

Jag har ett litet projekt här hemma, jag ska göra en kryddhörna och nu är den påbörjad. Den första kryddan är nu planterad och det blev gräslök. Jag hoppas att den kommer överleva. Sen vill jag ha basilika och persilja i alla fall och så får vi se om det blir något mer.

Sill och ägg

Idag blev det en mycket enkel men väldigt god middag på altanen. Det är så underbart att kunna sitta ute och äta och nu inser man hur instängdam var i lägenheten.

Idag fick jag svar på mina prover och allt var bra och normalt vilket var skönt att höra.

22 maj 2012

Vilken dag!

För det första så måste jag börja med att gratulera min mamma som fyller 50 år idag, hoppas att din dag varit toppen!

Min dag har varit väldigt bra. Jag har varit på stranden med barnen på jobbet och det var så härligt. Vi busade, åt frukt och lekte i sanden. Efter jobbet åkte jag hem och njöt av solen på altanen. Till middag blev det grillat och efter det vattenmelon. Sen tittade jag på Estelles dop, gud så söt hon var!

Nu är det dags att sova för en ny dag väntar imorgon och då får jag svaren på mina prover.

20 maj 2012

Den bästa tiden

Har just varit ute på en promenad och det var så fint med alla träd och växter som börjar slå ut och blomma. Detta är nog den bästa tiden, då allt är så grönt och fint. Jag njuter verkligen!

35 grader!

Jag la termometern i solen och nu visar den 35 grader, herregud! Inte konstigt att man känner sig lite varm.

Första frukosten på altanen!

Så härligt och underbart!

19 maj 2012

En mysig dag

Dagen i Göteborg har varit väldigt trevlig och mysig! Vi har gått i affärer, pratat en massa och ätit god mat. Tyvärr försvann solen och det kom lite regn men men. Nu sitter jag på tåget hem till min älskling.

Göteborg

Nu är jag snart framme i Göteborg där jag ska träffa tre fina vänner! Jag hoppas att regnet håller sig borta och att solen lyser hela dagen. Jag hoppas även att min kropp inte sviker mig, har tyvärr varit skakis och konstig nu på morgonen men nu känns det okej och jag hoppas att det fortsätter så. Ha en trevlig dag!

18 maj 2012

Nu är det helg!

Firar att det är helg och solsken med ett glas vitt vin på altanen. Det är en favorit från vår resa i Alsace (Frankrike) förra sommaren.

Insynsskydd

Nu har vi äntligen fått upp ett insynsskydd mellan oss och grannen. Jag var lite skeptisk till det i början men det blev faktiskt ganska bra. Vi har även planer på att måla det vitt och det kommer nog att bli ännu bättre då. Det blir ju lite mer skyddat från vinden också.

17 maj 2012

Ledig dag!

Ååå vad härligt det är att vara ledig såhär en dag mitt i veckan, det skulle jag kunna vänja mig vid.

I måndags var jag hos vårdcentralen men tyvärr var jag inte klokare när jag gick därifrån. Har tagit lite prover och svaren kommer nästa vecka, jag hoppas att de visar något så att jag kan få en förklaring till varför jag mår som jag mår.

Idag tog jag och Mattias en tur till Stålboms i Falkenberg och fikade, det var så gott! Imorgon är det dags att jobba lite igen och på lördag ska jag till Göteborg.

13 maj 2012

Sol!

Äntligen lite sol och värme så att man kan sitta på altanen och njuta!

Min morgon

Mattias sover fortfarande men jag är uppe med tuppen. Jag passar på att äta en god frukost med yoghury och bär, läsa en bra bok och njuta av denna fina morgon. Ute skiner solen och idag verkar det som att vinden avtagit. Sen får vi se vad dagen bjuder på!

12 maj 2012

Dagens middag

Dagens middag blev så himla god och en perfekt lchf-middag. Fläskfilé med en god sallad och hot bearnaisesås, väldigt gott! Till det drack jag en kall och god Bacardi Breezer Watermelon som har en så härlig röd färg!

Min klänning

Denna köpte jag idag. Färgen gör sig inte rätt på bilden men men. Jag är lite osäker, den kanske är för kort för mig och mina ben.

Lördag

Då var det lördag och helg igen. Veckan som varit har varit bra, haft en del kvällsmöteb som varit väldigt givande och intressanta. Jag har tyvärr mått sådär, känner mig svag och skakis titt som tätt och jag börjar bli orolig. På måndag ska jag äntligen till vårdcentralen och vi ska se till så att de gör en riktig utredning för nu är jag så trött på detta.

Igår hade vi en mysig kväll hemma med räkor och jordgubbar, en bra avslutning på veckan. Idag har Mattias jobbat och så har vi varit på stan och shoppat klänning till bröllopt, en grön jättefin från Vero Moda, lägger upp en bild senare. Jag beställde ju en blå från Halens förra veckan men den satt tyvärr inte bra på mig. Nu myser vi i soffan efter en mycket god fika.


6 maj 2012

Babyboom

Just nu är det en lite babyboom i min omgivning, flera av mina och Mattias vänner har fått eller ska få barn vilket är så himla roligt. Det gör ju att man blir väldigt sugen själv och jag är väldigt glad för mina vänners skull. Man vill ju gärna köpa en massa fina presenter så jag satt och kikade runt lite på barnkläder och det finns så himla mycket fint och sött. 


Polarn o. Pyret

H&M
Ellos

Klänning

I augusti ska vi på bröllop och redan den dagen då vi fick inbjudan började jag leta efter en klänning. Jag vill ha en klänning som är fin men inte för fin och som är enkel men ändå speciell och som inte är för kort. Jag tycker verkligen inte om mina ben och har jättesvårt för att gå barbent och därför har jag känt mig ännu mer stressad över detta. På ett bröllop kan man ju inte ha leggings vilket annars är min stora räddning och så kan man ju inte heller ha svart vilket typ är min favoritfärg när det gäller kläder. När jag och mamma var på shoppingrund provade jag så himla många klänningar i olika färger, material och modeller men ingen kändes helt rätt men nu har jag beställt en på nätet som kanske kan passa. Det bästa alternativet för mig hade egentligen varit en långklänning men jag trivs inte riktigt i det heller. Klänningen är från Haléns.


5 maj 2012

En perfekt lördag

Jag har verkligen haft en bra och härlig lördag. Dagen började med ett besök hemma hos fina Frida. Frida är gravid och nu är det inte långt kvar så jag fick titta på den nya barnvagnen, den fina barnsängen och så visade hon en del saker som de köpt. Allt var så fint och nu längtar jag tills den lilla plutten kommer. Efter det åkte vi till Smedjan, ett cafe i Kärradal, där vi åt god glass och pratade en massa. Det var verkligen så mysigt att träffa henne!

När jag kom hem blev det lunch, äggmackor, enkelt och gott. Sen åkte vi till blomsterlandet och köpte lite nya blommor och efter det stannade vi till hos Mattias farfar där vi blev bjudna på fika.

Nu sitter vi i soffan och har precis ätit fantastiskt goda räkor med aioli till. Innan det så var Mattias gamla chef här min sin tjej och deras lilla Alma som är 15 dagar gammal, så himla söt! Det var väldigt trevligt och nu ser vi fram emot en grillkväll hemma hos dem. Nu ska vi titta på Revenge.