29 februari 2012

Bröllopsmässa

På lördag mellan kl 11-15 är det bröllopsmässa hos min frisör, Hårporten. Jag ska vara uppsättnings -och sminkmodell och så ska jag bära bröllopsklänning, så himla roligt! Mattias ska också vara med så vi ska vara ett traditionellt brudpar.

Bröllopsklänning

28 februari 2012

Många tankar...

Just nu har jag en rejäl svacka som gör att jag känner mig nere och trött. Jag borde verkligen inte känna såhär nu, jag borde vara så lycklig och glad eftersom vi flyttar om knappt fyra veckor. Det som drar ner mig är alla mina tankar och allt beror på det faktum att jag inte kan acceptera mig själv och min kropp precis som den är och tycka om mig själv. Jag försöker verkligen och det går bra i vissa perioder men nu är det inte någon sådan. Tyvärr så påverkas mina nära och kära av detta och det ber jag om ursäkt för! Varför kan jag bara inte släppa allt som rör min kropp och vikten och vara lycklig? Jag är ju verkligen lyckligt lottad med en underbar pojkvän och familj, härliga och goa vänner och nu ett hus! Livet är allt bra komplicerat!

26 februari 2012

En mysig helg

Jag har haft en jättemysig helg hemma hos mamma och pappa i Enhörna. Det har varit god mat och dryck, lite shopping, mycket prat och så det viktigaste, musikalen. Den var så himla bra och alla var så fantastiskt duktiga. När vi gick ut därifrån kände vi oss så lyckliga och glada!

Just nu sitter vi på Bromma flygplats och väntar på vårt plan som är försenat. På något sätt så ska det alltid strula när vi ska ut och resa, helt otroligt!

Några bilder från helgen.

20 februari 2012

Hobby

Jag är en person som tänker väldigt mycket och ibland kan tankarna ta över min vardag vilket leder till att jag känner mig nere eller liknande. Mattias tycker att jag ska skaffa mig en hobby, teckna kanske skulle vara något?

19 februari 2012

Lättnad

Just nu känner jag bara en stor lättnad, vi är klara med röjningen i förrådet! Vi har gått igenom alla lådor, märkt om och rensat. Nu är det bara resten här i lägenheten som ska packas ner men det känns inte alls lika jobbigt.

Nu väntar en ny jobbvecka och på fredag åket vi upp till mina föräldrar. På lördag ska jag och mamma nämligen gå och se musikalen "Dirty dancing" på Chinateatern, så himla roligt!

Vi röjer!

Herregud så mycket saker vi har!

Söndag

Efter en lugn start med god frukost och mys är det nu dags att ta tag i förrådet nere i källaren. Det ska röjas och packas om, nu är det ju inte långt kvar tills vi flyttar och stressen smyger sig på mer och mer.

Nu på morgonen började vi helt plötsligt att prata om namn som vi vill att våra framtida barn ska ha. Jag har länge haft både ett flicknamn och ett pojknamn som har varit självklart men idag öppnades ögonen för två nya namn och nu är längtan efter barn väldigt stor.

18 februari 2012

Lördagsmys!

Sjuk igen...

Denna vecka slutar med att jag är sjuk igen, verkligen inte roligt. Igår fick jag väldigt ont i halsen och rösten började tryta och idag har jag hemsk hosta, huvudvärk och ingen kraft alls i kroppen. Jag hoppas att dett är sista gången på länge som jag behöver vara sjuk. Mattias är och jobbar och om en stund kommer han hem med lite god mat till mig. Imorgon hoppas jag på att jag mår bättre så att vi kan börja packa.

14 februari 2012

En fantastisk kväll

Vi har haft en fantastisk kväll med fantastiskt god mat. Innan varmrätten fick vi lite gott bröd med tillbehör och jag tog en fruktig och god drink till det. Varmrätten bestod av grillad luffarbiff med rostad potatis, rödvinssås och en kålsallad, gudomligt gott. Vi slog på stor och tog dessert, det blev creme brulé med smak av blåbär, en liten blåbärsmunk och en liten kula blåbärsglass. En toppen kväll som avslutades med att jag fick en röd ros på vägen ut av killen i baren!

Alla hjärtans dag

Detta underbart fina hjärta fick jag när jag kom hem av min kärlek! Jag känner mig så bortskämd. Om en stund ska vi åka till Falkenberg där vi ska äta middag på en restaurang som heter Källaren laxen.

12 februari 2012

Fikabesök

Idag har vi har min kusin och hennes dotter Alicia på fika, så mysigt. Efter fikat tog vi en tur till huset för att se hur det såg ut nu. Panelen är uppsatt och nu ser det verkligen ut som ett hus, så himla roligt.

Nu på eftermiddagen har vi tittat på film och myst i soffan. Jag känner mig fortfarande inte helt bra. Imorgon väntar en ny vecka, hoppas att den blir bra.

11 februari 2012

Försjunken...

Jag är helt försjunken och fast i boken "Fallen ängel" skriven av Becca Fitzpatrick. Fick låna den av Frida och det är verkligen min typ av bok, jag kan verkligen rekommendera den!

Gott!

Lördag

Denna vecka har jag varit dålig på att uppdatera, jag ber om ursäkt. Det har varit en del på jobbet, jag har känt mig trött och i torsdags när jag vaknade kände jag mig verkligen inte bra. Jag frös och kände mig matt i kroppen men att stanna hemma ger mig dåligt samvete så med lite panodil i kroppen gick jag till jobbet. Med nöd och näppe klarade jag dagen men när jag kom h steg febern till skyarna och när jag gick och la mig hade jag 39 graders feber. Så fredagen spenderade jag hemma i soffan och framåt kvällen hade febern gått ner så pass att jag kunde gå på lite fest med jobbet. Vi hade hyrt en bastu i Bua och beställt god mat och så. Det blev mycket prat, skratt och roliga lekar!

Idag har jag tagit det lugnt, ingen feber men jag känner mig matt, har ont i huvudet och lite illamående. Jag skulle ha gått på en femtioårsfest tillsammans med Mattias ikvällen men jag valde att stanna hemma. Nu blir det sushi, en bra bok och mys i soffan.

Maten från igår!

5 februari 2012

Söndagsfika

Denna söndagseftermiddag har jag spenderat hos min fina vän Frida. Hon bjöd på te, frukt och jättegoda och söta scones med marmelad, cream cheese och ost till. Vi har pratat och pratat och jag känner mig så glad nu och har en massa ny energi.

Sovmorgon

Idag tog vi en lång sovmorgon och njöt av att det inte var någon klocka som ringde. Nu blir det en god frukost!

4 februari 2012

Mango

Lite gott att dricka så här på lördag kväll.

Lördag

Denna dag började så som gårdagen slutade, kände mig nere och ledsen. Jag får svackor ibland och då jag intalar mig själv att ingen tycker om mig, att jag inte är bra på mitt jobb och att jag är tjock och ful, att allt är fel med mig. Min underbara Mattias gör allt för att få mig på bra humör och jag tycker så synd om honom! Idag var det ett sms från min fina vän Frida som räddade min dag och som fick mig ur denna svacka. Nu ser jag fram emot dagen och kan njuta av helgen igen. Tack Frida!

Nu ska här städas lite. Sen ska jag nog besöka en loppis innan jag hämtar Mattias på jobbet.

Nya skor

I torsdags köpte jag mig ett par nya skor, från Din sko. Gillade detaljerna! Jag skulle bara in i butiken för att titta men så hittade jag dessa och i jämförelse med de nya såg mina gamla hemskt slitna ut.

Ny ansiktskräm

Jag har köpt en ny ansiktskräm från Dermanord. Jag har använt den i några dagar och hittills så är jag väldigt nöjd. Jag köpte den på Hälsobrunnen här i Varberg och de erbjöds sig även att göra en hudanalys och det ska jag försöka göra någon dag.

3 februari 2012

Fredag!

Så var det fredag igen, en vecka går så himla fort nu för tiden och jag undrar vad det beror på egentligen. Är det att för att man blivit äldre och har så mycket för sig, man stressar hit och dit och det är mycket som ska hinnas med under en vecka? Vad den än beror på så är det rätt så märkligt samtidigt som det är väldigt skönt när fredagen väl kommer!

Helgen tror jag kommer att bli rätt så lugn, har faktiskt inget speciellt planerat. Förhoppningsvis ska vi börja röja för nu är det verkligen inte långt kvar tills vi flyttar!

1 februari 2012