27 januari 2013

Längtar efter våren

Just nu känner jag en stark längtan efter våren men såhär i snöstormen så känns den väldigt långt bort. Tulpaner ger mig lite vårkänsla inomhus ialla fall.

26 januari 2013

Emma S.

Köpte lite nya hudvårdsprodukter idag på stan. Det blev från Emma S. Wiklunds serie och jag ser verkligen fram emot att få testa dem. Som medlem i Kicks fick man idag 30% rabatt vilket passade mig utmärkt. Någon som testat dessa produkter?

Lördag

En hel vecka har gått sen sist och tiden och orken i veckan räcker inte riktigt till för att blogga.

Nu i veckan har det mest varit jobb men jag har också hunnit med en synundersökning. Den gick bra och min syn har inte blivit så mycket sämre men optikern konstaterade att det vore bra om jag använde mina glasögon bland annat vid läsning och när jag sitter vid datorn. Jag gillar det inte men det är väl bara att bita i det sura äpplet. Jag tycker verkligen inte om hur jag ser ut i glasögon. Det är inte många som vet att jag har glasögon men jag fick det redan vid ett års ålder men då för att jag skelade.

Denna lördag ägnar jag mig åt lite fix här hemma och lite läsning medan mannen min jobbar. Ikväll blir det en mysig hemmakväll och kanske en bra film. Vi började denna dag med lite härlig nypressad apelsinjucie, fantastiskt gott men lite jobbigt att göra!





20 januari 2013

Grillpremiär

Efter en härlig sovmorgon och pyssel hemma tog vi en härlig promenad runt i området. När vi kom hem åkte grillen fram och det var dags för årets grillpremiär. Korv med bröd stod på menyn och det smakade väldigt gott i kylan på altanen. På eftermiddagen blev det kaffe och pepparkakor inne i värmen och nu väntar middag hos svärföräldrarna på Södra Näs. En helt perfekt helg!







19 januari 2013

En fantastisk lördag!

Vi har haft en fantastiskt mysig lördag med fika i hamnen ute i solen. Nu på eftermiddagen har jag ägnat mig åt lite läsning och nu väntar kalas.







18 januari 2013

Underbara fredag

Fredag igen och denna vecka avslutas med räkor och choklad. Chokladen fick jag av min underbara fästman igår när han kom hem från Köpenhamn. Det är så skönt att ha honom hemma igen!

Det har varit en intensiv och samtidigt härlig vecka på jobbet. Jag börjar känna mig frisk nu, bara hostan som dröjer sig kvar en aning. Jag har hunnit träffa mina härliga vänner och det blev en promenad fram och tillbaka till loppisen. Det blev några fina fynd för mig, bland annat en jättefin glasskål på fot. Imorgon är det ju lördag och jag ser fram emot en sovmorgon. Nu blir det mys i soffan. Ha en trevlig kväll!





16 januari 2013

Esprit

Denna klänning från Esprit skulle jag gärna se i min garderob och den finns i tre färger. Perfekt nu till våren och sommaren!

En liten väska...

Denna fina lilla väska från Esprit skulle jag gärna vilja ha.

14 januari 2013

Några guldkorn från mitt 2012

Mitt 2012 bjöd på mycket och den största förändringen för mig eller oss har varit vårt nya hus. All planering, flytten och sen att få komma i ordning tog mycket av min kraft och det var en period som var väldigt jobbig och jag mådde sådär men när jag ser tillbaka nu så var det värt det. Vi trivs så himla bra här och jag skulle aldrig vilja byta det mot något annat. Nu känns det som att vi bott in oss och det känns verkligen som vårt hus. Vi har en del planer som vi hoppas kunna utföra under detta kommande år och jag se verkligen fram emot att få göra fint i vår trädgård.

Vi började 2012 med en tur till Säfsen tillsammans med min familj. Resan bjöd på härlig skidåkning, underbart väder, god mat och en massa skratt. En resa jag gärna skulle göra om igen.

I början av året fick även jag och Mattias äran att vara med på en bröllopsmässa hos vår frisör där vi fick föreställa ett brudpar. Att få prova ut en brudklänning, få håret och sminket fixat fick mig att längta efter vårt eget bröllop lite extra. Det var en speciell upplevelse och känsla att ha all uppmärksamhet riktad mot mig och att stå i centrum. Jag hade gärna gjort det igen!

I april bestämde sig min lillebror och hans tjej för att skaffa hund och det blev en lite Loke. Jag var väl lite negativ till detta innan då jag är väldigt rädd för hundar men nu känner jag bara kärlek till honom. Tack och lov så skaffade de en lite hund.

Under året har flera av mina underbara vänner fått barn och jag gläds verkligen med dem och jag njuter av att få spendera tid med dem. Att få se dem växa och utvecklas till egna små personer är otroligt roligt. Det var en ära att få vara med på lilla Filippas och Almas dop och att få ta del av en så stor dag i deras liv.

I juni var det dags att fira mina föräldrar som båda fyllt 50år. Det blev en ganska stor fest hemma hos dem med god mat och dryck  släkt och vänner och en massa skratt och lite tårar. En väldigt lyckad dag som jag hoppas att de kommer att minnas resten av livet.

Sommaren gick och mycket av vår tid gick till att måla huset. Min familj var här under juli och vi hade det så mysigt och roligt. Det blev en tur till Slottsskogen i Göteborg där vi hade en härlig picknick. Jag, mamma och Illis var även på Asia Spa vilket var helt underbart.

I augusti var vi på bröllop mellan min morbror och hans Susanne. Ett väldigt fint och roligt bröllop och längtan efter vårt växte ytterligare.

Hösten rullade på och Mattias spenderade ganska mycket tid i Köpenhamn. I november var mina föräldrar här och vi hade några mysiga dagar tillsammans.

Sen kom december och det var äntligen dags att julpynta och göra fint i vårt hus för första gången. Vi köpte riktig gran och vi firade nyår här tillsammans med våra familjer.

Ja 2012 bjöd på många guldkorn och nu ser jag verkligen fram emot 2013 och det ska bli spännande att se vad detta år har att bjuda på.

















Måndag

Mina inlägg har lyst med sin frånvaro och det beror lite på att jag sedan i torsdag varit sjuk och inte riktigt haft orken att skriva. Jag jobbade i fredags men har legat helt utslagen nu i helgen med feber, hemsk hosta och förkylning. Idag är jag hemma från jobbet och jag börjar känna mig som en människa igen och det är härligt! Imorgon ska jag jobba igen och det ska bli väldigt skönt.

Mattias åkte till Köpenhamn i morse och kommer hem igen på torsdag. Jag saknar honom redan! Förhoppningsvis så är det sista veckan han är där.

6 januari 2013

Helgen lider mot sitt slut

Då var det söndagskväll och det är inte många timmar kvar på helgen. Imorgon börjar allvaret igen och jag ser verkligen fram emot att få träffa alla barn.

Idag har jag tagit det lugnt, packat ner alla tomtar och nu är det endast ljusstakarna kvar. Efter lunch tog vi en sväng till Kungsmässan där jag lämnade tillbaka en julklapp. Sen hittade jag en jättefin grön blus på Zara, är väldigt svag för gröna kläder just nu. Jag tittade på blusen när jag var och shoppade med mamma men där fanns inte min storlek. Det blev även en fika innan vi åkte vidare till Jysk där vi köpte rullgardiner till våra två andra sovrum. Sen åkte vi hem till Varberg igen.

Jag har även beställt denna fina ring från Cocoo idag.







5 januari 2013

Njuter av en gammal film

Efter sovmorgon och lite shopping på stan sitter vi nu i soffan med lite fika och njuter av en gammal film. En perfekt lördag!

Senare ikväll är vi bjudna till Södra Näs för lite middag med svärföräldrarna, så trevligt!

4 januari 2013

Julledighet

Ledigheten börjar lida mot sitt slut och det känns inte så lockande att börja jobba igen. Jag känner att jag fått vila upp mig lite trots att det har varit två hektiska veckor. I onsdags åkte min familj hem och det var både ledsamt, jobbigt och lite skönt om man nu får säga så. Jag älskar att ha dem här och att vara hemma hos dem och vi har det alltid så mysigt men visst är det ganska skönt när allt återgår till vardagen igen. Bloggen har också fått vila lite och jag har väl inte riktigt haft tid till att blogga heller.

Denna helg kommer nog bli väldigt lugn och det ska bli skönt att få tid till att umgås, bara jag och Mattias. På förmiddagen var finaste Frida och lilla Filippa här. Jag har verkligen saknat dem och det var så mysigt att bara få umgås lite och prata. Filippa bara växer och växer och det är så härligt att se henne utvecklas. Eftermiddagen kommer jag nog att spendera med en bra bok eller någon mysig film, en perfekt avslutning på denna ledighet!